Trassel med kricka

Om RunForFun's

Kennelnamnet skaffade jag 2009 med tanke på att det eventuellt skulle kunna tillkomma fler raser än tollare i framtiden men att det skulle bli taxar i flocken redan 2010 hade jag ingen aning om då!
Det anspelar såklart på fart och glädje och det vill jag gärna se hos både taxar och tollare som kommer härifrån.

Kort om oss
Den äkta hundfanatikern i flocken är jag själv, Margareta Löfgren, min man Jonas Löfgren får nog mer betecknas som "vanlig" hundälskare som majoriteten av alla hundägare i vårt land.
Vi bor i Borensberg som ligger mellan Linköping och Motala i Östergötland. Våra valpar föds upp med oss och våra övriga hundar och katter inne i huset och vi lägger ner mycket tid på socialisering och träning för att ge de nya individerna så bra start som möjligt i livet!

Kort om avelsmål
Målet med min uppfödning är att få fram trevliga, sunda och rastypiska individer som passar lika bra hemma i familjen som ute på tränings- och tävlingsbanorna.
Både hos taxar och tollare så strävar jag efter att bevara de ursprungliga arbetsegenskaperna även om jag inte själv är intresserad av att jaga vare sig sjöfågel eller grytvilt.

Utöver det vill jag föda upp trygga och sociala hundar som klarar sig problemfritt i dagens samhälle och som samtidigt har så mycket arbetslust att det även går att träna dem i andra grenar än de ursprungligen är tänkta för t.ex. lydnad, bruks, agility, freestyle, tjänstehundar mm.

Milli med rådjursklöv

Allroundhundar helt enkelt! :)

(mer info om oss, katterna och om vår syn på våra raser och vår avel kommer på den här sidan senare)